VRIJWILLIGERSPROJECTEN

Naast een gevarieerd reisaanbod richt Exploring Africa Travels zich ook op vrijwilligersprojecten in Zuidelijk Afrika. Door middel van deze projecten wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan wildlife-en  natuurconservatie. Om een project succesvol te laten zijn is het van essentieel belang om de lokale bevolking erbij te betrekken. Momenteel zijn wij in samenwerking met een aantal organisaties die verantwoorde projecten aanbieden en wij hopen dit aantal spoedig te kunnen uitbreiden zodat u een veelzijdige keuze zult krijgen in deze verschillende projecten.

De projecten worden geleid door gedreven mensen die zich met hart en ziel inzetten voor mens, dier en natuur. Hun passie werkt als een drijfveer om hun project te laten slagen. Exploring Africa Travels wil hen hierbij steunen door hun projecten aan het publiek meer kenbaar te maken. In de afgelopen jaren zijn er steeds meer bedreigde diersoorten bijgekomen. Klimaatverandering, illegale handel en een alsmaar groeiende wereldbevolking zijn enkele oorzaken van deze schrijnende situatie. Deze organisaties kunnen uw hulp als vrijwilliger, samen met de lokale bevolking, hard gebruiken.

 

Door deel te nemen aan een vrijwilligersproject uit ons aanbod zult u een onvergetelijke belevenis gaan ervaren. Tevens kunt u een project uitstekend combineren met een vakantiereis. De meeste vrijwilligersprojecten hebben een minimale verblijfsperiode van twee weken. Of u nu vakantiedagen wil toevoegen aan uw vrijwilligersproject of juist uw vakantie wilt afsluiten met een vrijwilligersproject, Exploring Africa Travels adviseert u graag naar de diverse mogelijkheden.

 

 

PROJECTEN

 

DIRECT NAAR:

VOLG ONS

AANGESLOTEN BIJ:

Copyright © 2018 Exploring Africa Travels. All rights reserved.